|
|
|
پاییز زودهنگام امسال که به زمستان پهلو میزند همه را بیشتر به ماندن درخانه و مطالعه کتاب و تماشای تلویزیون و لذت بردن از گرمای خانه تشویق میکند. بنابراین شاید خندهدار به نظر برسد اگر بخواهیم درباره ورزشهای آبی و شنا و ... صحبت كنیم.
وب سایت همشهری شش و هفت - سها دادمند: پاییز زودهنگام امسال که به زمستان پهلو میزند همه را بیشتر به ماندن درخانه و مطالعه کتاب و تماشای تلویزیون و لذت بردن از گرمای خانه تشویق میکند. بنابراین شاید خندهدار به نظر برسد اگر بخواهیم درباره ورزشهای آبی و شنا و ... صحبت كنیم. اما آنهایی که به این روند عادت دارند، سرما مانع فعالیت بدنیشان نمیشود.
شاید این افراد دوست داشته باشند شکلی از ورزشهای هوازی را در آب انجام بدهند. این حرکتها به «ایروبیک آبی» نیز معروف است. البته شکل این ورزش با کم و زیاد کردن حرکتها میتواند سختتر یا آسانتر شود.از سوی دیگر بعضی افراد به توصیه متخصص باید آب درمانی انجام دهند تا سلامتشان را بازیابند. بنابراین شاید بیشتر روی صحبتمان این دو گروه باشد.
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی ,
اجتماعی ,
سلامت ,
,
:: برچسبها:
ورزش آبی ، ایروبیک آبی ، پاییز ، شنا ,
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
:: ادامه مطلب
نویسنده : وثوقی
تاریخ : شنبه 14 آذر 1394
|
|
هیچ کس- تاکید می کنم هیچ کس- حدس نمی زد که جهان، تا این حد در «مجاز» فرو رود. حتی نویسندگان رمان های علمی- تخیلی هم نمی توانستند تصور کنند روزی، «امر جنسی» به عنوان یکی از ملموس ترین کنش های آدمی، پای به عرصه «صفر و یک»ها بگذارد.
مجله روشن - مصطفی مسجدی آرانی: هیچ کس- تاکید می کنم هیچ کس- حدس نمی زد که جهان، تا این حد در «مجاز» فرو رود. حتی نویسندگان رمان های علمی- تخیلی هم نمی توانستند تصور کنند روزی، «امر جنسی» به عنوان یکی از ملموس ترین کنش های آدمی، پای به عرصه «صفر و یک»ها بگذارد تا جایی که نویسنده ای- به قول «ابوالفضل بیهقی» خام دست و خامه به دست چون من- تصمیم بگیرد بگوید در یکی از جوامع تقریبا سنتی روزگار ما- یعنی ایران- مردم چگونه زیست جنسی شان را در فضای سایبری پیش می برند. اما این ها همه اتفاق افتاده، «کار از کار گذشته» و باید با نگاهی «پسینی» به تماشای این ماجرا نشست.
آن چه در این نوشته، که به دلیل نبود ارجاع به منابع علمی و نیز روش جمع آوری داده ها اصرار دارم آن را نوعی «Essay» بدانم، خواهم گفت؛ حاصل «شهود» است و «تفکر» به آن مشاهدات.
از دید نگارنده این سطور کنش جنسی در ایران، در دو ساحت فضای مجازی و حقیقی با یکدیگر تفاوت هایی دارند و این نوشته تلاش دارد نظرگاهی باشد به آن تفاوت ها. قبل از بیان هرگونه تفاوت به یاد داشته باشیم که پیش فرض من این است که در ایران امروز، نهادی که می توان در آن کنش جنسی داشت ،خانواده است و هرگونه کنش خارج از این چارچوب، با موانع قانونی، شرعی و اخلاقی رو به رو است. این را هم بگویم که موضع نوشته من توصیف است نه تجویز. از این رو اگر از فقدان چیزی می گویم بدین معنا نیست که معتقدم باید آن چیز وجود داشته باشد و وقتی از بودن چیزی سخن می گویم لزوما از وجود آن راضی نیستم و موضعم تایید نیست.
نبود نهاد و مسوولیت
پیش فرض ما در بالا، تامین نیاز جنسی فقط از سوی خانواده، منتج به این نتیجه می شود که امکان تاسیس نهادهای موازی با نهاد خانواده برای رفع نیاز جنسی وجود ندارد. به عبارت دیگر این نهادها که در خارج از کشور شامل فروش سکس یا محل های تجمع کارگران جنسی و نیز سایت های شریک جنسی یابی و... است در ایران، جایی و منطقی برای فعالیت ندارند. با این حال باید توجه داشت که نداشتن فضا برای فعالیت به معنای نبود چنین مراکزی نیست. دیده می شود شبکه های اجتماعی و پیام رسان و حتی نمونه های ساده تر از «وب یک» یعنی همان وبلاگ ها به محلی برای عرضه نیازهای جنسی، صدالبته به صورت غیرقانونی، بدل شده اند.
نتیجه این است که در وب فارسی کنونی برخی هم ابزار جنسی خرید و فروش می کنند، هم روابط نامشروع خرید و فروش می شود و هم بعضی شریک جنسی پیدا می کنند. اما اولا باید بپذیرند که قانون شکنند و ثانیا باید بدانند که طرف مقابل شان در آن سوی این صفر و یک ها نه یک نهاد که یک فرد است. فردی که می تواند دروغ بگوید، سودجویی کند، سوءاستفاده گر باشد و کلاه برداری کند یا حداقل در قبال هزینه ای که کسی به ایشان پرداخته است، هیچ مسوولیتی نداشته باشد. پس نخستین ویژگی زیست جنسی امروز ایرانیان، نبود نهاد و در نتیجه نبود مسئولیت حقوقی و قانونی (Responsibility) و حتی اخلاقی است.
روایت به جای کنش
حال، اگر از سطح اجتماعی نگاهی به سطح کنش جنسی در فضای مجازی کنیم متوجه می شویم که در این حوزه با فقدان کنش رو به رو هستیم. اگر این پیش فرض را داشته باشیم که رابطه جنسی درست، رابطه جنسی به مفهوم اخص بین یک زن و مرد است؛ در فضای مجازی و در نبود جنس دیگر، «روایت» و «تخیل» است که به جای «کنش» قرار می گیرد و غایت این ماجرا، یا سرکوب فیزیولوژیک غریزه جنسی است یا خودارضایی که در نهایت اثرات فیزیکی و روانی جنسی سالم را ندارد.
سه موضوعی که همین روزها در لطیفه های دست به دست شده در فضای مجازی مدنظر قرار گرفته، نشان از همین تخیل دارد. تخیل رابطه جنسی همسایه ها و نقل قول از چت های خصوصی دختران در مورد مسایل جنسی و نشان می دهد سیل تخیل حتی می تواند سد محکمی به نام حریم خصوصی فرد محترمی چون همسایه ما را بشکند و امنیت روانی را مخدوش کند، تصور ما از دختران نجیب و باحیا را به هم بزند و باعث توجه به مسایی شود که پیش از این جایی برای توجه کردن و توجه دیدن نداشته است.
مونولوگ به جای دیالوگ
حال اگر این «صحبت»ها به «گفت و گو» می انجامید باز هم می گفتیم که چون شراب، نفع اندکی در آن است هرچند که مضرات آن بسیار. ولی چه باید کرد وقتی در زیست مجازی ایرانیان، صحبت از امر جنسی فراوان است اما گفت و گو پیرامون آن کم.
نتیجه این روند هم چیزی نیست جز ضعف مفرط ایرانیان، چه مجرد و چه متاهل، چه پیر و چه جوان، چه زن و چه مرد، در شناخت جنسی خود و کسی که قرار است همسرش باشد. البته نمی توان مدعی شد که در فضای حقیقی ایرانیان، پیرامون این موضوع گفت و گو می شده اما اگر گفت و گو نبوده، صحبتی هم نبوده است. صحبت پیرامون این موضوع و گفت و گو نکردن یا سرایت نکردن صحبت به کنش، حکایت همان جام است که گفتند «کژدار و مریز».
فقدان تولید مثل و محبت کردن
کارکرد امر جنسی دز زیست مجازی ایرانیان هم دگرگون شده است. اگر قبول کنیم که انسان رابطه جنسی برقرار می کند تا «لذت ببرد»، «محبت» را تجربه کند و «تولید مثل» کند؛ تجربه جنسی در فضای مجازی حداقل دو کارکرد از این 3 مورد را از بین برده است. تولید مثل که به شکل بدیهی امکان ندارد و محبت، از لا به لای این کدهای کامپیوتری و از ورای صفحات تاچ موبایل های ما به سختی قابل نفوذ است.
نکته نهایی هم این است که، زن به عنوان طرف مطلق عرضه امر جنسی در جامعه، دچار تحولاتی در کنشش شده است. اگر در گذشته،او زیباییش را برای فرار از چشم بد می پوشاند، دختر امروزی زیبایی را عرضه می کند تا لایک بگیرد ولی انتظار دارد کسی در PV یا همان چت خصوصی مزاحمش نشود و دایرکتی از کسی دریافت نکند.
البته همو، با استفاده از عرصه ای که این فضا به او داده موفق شده هرچه بیشتر با امر جنسی آگاه شود و دیگر به شکل موجود منفعل در این فرآیند دیده نشود. این دو موضوع در کنار هم، به دختران و زنان امروز ما «قدرتی» داده است. به این ترتیب اگر انسداد نسبی در فضای مدیریتی و حتی اقتصادی جامعه، دو عنصر مهم قدرت یعنی مقام و پول را از زن گرفته، زیبایی او به شکل آلترناتیو جدی درآمده و حتی موفق شده، از طرفی چون فروش لایک صفحات، برایش درآمد به همراه داشته باشد.
5 تفاوت را برشمردیم و به نظر می رسد همین پنج تفاوت برای تغییر عمده در فضای اجتماعی یک ملت کافی باشد. اما به این 5 مساله باید مسایل دیگری را هم افزود. ظهور تلفن های هوشمند و اینترنت های همراه، سطح دسترسی به مسایل جنسی موجود در فضای وب را بالا برده است. نتیجه، تکثر و تنوعی است که پیش از این شاهد آن نبودیم. از آن سو، این دسترسی باعث شده، افراد «مستقیما» به امر جنسی دسترسی پیدا کنند.
به این ترتیب اگر در نسل قبلی فلان بازیگر هالیوودی به عنوان صاحب برخی جاذبه ها مطرح بود؛ در این نسل «الکسیس تگزاسی» مطرح می شود که یک بازیگر فیلم های غیراخلاقی است. در چنین زمینه ای، بدون وجود نهاد و مسوولیت های قانونی، در فقدان کنش های صحیح جنسی و حتی گفت و گو پیرامون آن و با تغییر عمده کارکرد امر جنسی و تغییرات زنان به عنوان مهم ترین ارکان امر جنسی در جامعه، آیا آینده روشنی در انتظار زیست جنسی ایرانیان است؟ من این طور فکر نمی کنم. فردای این برزخ، دوزخ است.
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی ,
اجتماعی ,
سلامت ,
,
:: برچسبها:
نیازهای جنسی ، فضای مجازی ، شبکه های اجتماعی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : شنبه 14 آذر 1394
|
|
دخترهائی که از همه نعمتها برخوردار هستند، اما همه درها را بروی خود بسته میپندارند، غصه پشت کنکور ماندن را میخورند، از زندگی این دختر باید عبرت بگیرند
روزنامه ایران: گاهی، در لابلای خبرها، در حوادثی که در پیرامونمان میگذرد، به نکاتی برمیخوریم که توجه به آن، درس عبرتی است: درس عبرتی که میتواند مسیر زندگی خیلیها را تغییر دهد... هفته گذشته، شنیدیم که چند روز پیش یک دختر نابینا از دانشگاه تهران، در رشته روانشناسی، لیسانس گرفته است.
بسراغش رفتیم، بسراغ دختری که زندگیش، فعالیتهایش و موفقیتهایش، برای همه کسانی که از همه نعمتها برخوردار هستند، اما در اسارت یاس و ناامیدی، همه درهای خوب زیستن و شاد بودن را بروی خود بسته میبینند، درس عبرتی میتواند باشد.
بدیدار «گوهر کردی» میرویم: یک دختر 26 ساله، ظریف... گوهر به قول خودش «یک مزیت از سایرین کمتر دارد»: بینائی... و ایکاش میدانست که برترین مزیتها را داراست: اراده و پشتکار.
او امسال از دانشکده ادبیات دانشگاه تهران در رشته روانشناسی فارغ التحصیل شده و چیزی که باعث تعجب است این نکته است که گوهر فقط مدت 10 سال است که درس میخواند. درست 10 سال پیش بود که درس خواندن را آغاز کرد و اکنون یک خانم لیسانسیه است و میگوید: «درس را تا درجه دکترا ادامه خواهم داد.»
گوهر از زندگیش این طور حرف میزند:
«26 سال پیش در همدان متولد شدم. یک بچه معمولی، سالم و خوب بودم، حتی همه چیز را مثل همه میدیدم تا اینکه در سن سه سالگی مریض شدم. یک بیماری بدعاقبت ... از آن ببعد، دیگر قدرت بینائی از من گرفته شد و همه جا و همه چیز برایم تاریک بود. من فرزند دوم خانواده بودم، یک برادر بزرگتر و یک برادر کوچکتر از خودم نیز دارم.
هر قدر بزرگتر میشدم، تاریکی دنیا برایم بیشتر میشد و همین طور رنج و اندوهم از اینکه نمیتوانم مثل بچههای همسالم آزادانه بهرسو که میخواهم بروم و هر کاری میخواهم بکنم.
در چنین دنیائی بزرگ میشدم تا سن 6 سالگی که صدای زنگ مدرسه را از پشت دیوارهای تاریکی میشنیدم. به حرفها و حکایتهای دوستانم از کلاس و خانم معلم قشنگشان گوش میدادم و با همان اندوه عمیقم بر آنها حسرت میخوردم.
من دختر با استعدادی بودم، با دوستانم درسها و تکالیفشان را انجام میدادم. منکه هنوز پا به کلاس درس نگذاشته بودم بهتر از تمام آنها درس را یاد میگرفتم و مدام این آرزو و میل در من میجوشید که چرا من نمیتوانم شاگرد یک کلاس باشم؟ چرا نمیتوانم به خانم معلم جواب بدهم و تشویق شوم؟ هر وقت بچهها برای من کتاب میخواندند آرزو میکردم که روزی بتوانم خودم اینکار را بکنم و همیشه در رویاهای خود میدیدم که پیش مادر نشستهام و برایش با صدای بلند کتاب میخوانم و او تشویقم میکند.
تا اینکه در سن 14- 15 سالگی ناراحتی من به اوج رسید، رنج میبردم ازینکه نمیتوانم همپایه دیگران باشم و آنقدر این رنج تحت فشارم گذاشت که حتی یکی، دوبار تصمیم به خودکشی گرفتم. در همان زمان بود که از وجود مدرسه نابینایان اطلاع پیدا کردم.
آن موقع ما در اصفهان زندگی میکردیم و در آنجا شبانهروزی نورآئین که مخصوص نابینایان بود زیر نظر مربیان انگلیسی و ایرانی اداره میشد. به اصرار من و پایداریهای مادرم به آنجا رفتم و با عزمی راسخ شروع به آموختن کردم.
درست بخاطر دارم روزی که به آنجا پا گذاشتم، من آنموقع 15 ساله بودم. تا شروع سال تحصیلی بیشتر از یکماه وقت داشتم و من ازین فرصت برای یاد گرفتن درسهای کلاس اول ابتدائی استفاده کردم و پیشرفتم آنچنان سریع بود که در طول همان مدت کوتاه، یعنی تا قبل از شروع شدن سال تحصیلی توانستم کلاس اول را امتحان بدهم و با شروع مدارس به کلاس دوم بروم... البته من هیچ معلمی نداشتم و درسهای کلاس اول را از بچهها یاد میگرفتم. از اول مهر در کلاس دوم شروع به تحصیل کردم و آن را هم در مدت یکماه و نیم به پایان رساندم و پس از امتحان به کلاس سوم رفتم.
در حدود دو ماه نیز در کلاس سوم درس خواندم و پس از آن- یعنی حتی قبل از نوروز سال 39 – کلاس چهارم را نیز تمام کردم و با پایان سال تحصیلی گواهی قبولی کلاس پنجم ابتدائی را گرفتم و شهریور همان سال در امتحانات ششم متفرقه شرکت کردم و قبول شدم.
من این مدت یکسال را در شبانه روزی نابینایان نورآئین بودم و باروش مخصوص آنها درس خواندم و اگر کوشش و زحمات بیدریغ مربیان آنجا نبود، هرگز نمیتوانستم پیشرفتی این چنین سریع داشته باشم. آنها علاوه بر درس و تکالیف معمولی، برای من معلم خصوصی گذاشته بودند که با هم کار میکردیم.
پس از اتمام شش کلاس ابتدائی، مربیانم با توجه به علاقه شدید من بدرس مرا بکلاس ماشین نویسی فرستادند و من توانستم هرچه را که میخواهم «تایپ» کنم و پس از آن، به اصرار آنها برای تحصیل در دبیرستان به مدرسه معمولی در اصفهان رفتم و با دخترهای سالم و عادی سر یک میز نشستم و درس خواندم و 6 سال دوره دبیرستان را در مدت 5 سال در دو دبیرستان گذراندم و از مدرسه بهشت آئین اصفهان در رشته ادبی فارغالتحصیل شدم.
همان سال در کنکور دانشگاه اصفهان و تهران قبول شدم که البته تهران را انتخاب کردم. رشته انتخابی من در دانشگاه روانشناسی بود، چون از همان کودکی علاقه خاصی به این رشته داشتم.
البته باید بگویم که در تمام مدت تحصیل، چه در دبستان و دبیرستان و چه در دانشگاه، معدلم همیشه بین 15و16 بود. ادعا نمیکنم که هوش فوقالعاده دارم بلکه حتی به جرات میگویم که از هوش و استعدادی کاملا متوسط و شاید هم کمتر برخوردارم ولی خودم میدانم که اراده و پشتکارم خوب است. تنها عامل موفقیتم هم این بوده است...
از او سئوال کردیم:
-گوهر درسهایت را چطور یاد میگرفتی، از کلاس اول دبیرستان که به مدارس معمولی میرفتی و بعد در دانشگاه با همه پشت یک میز نشستهای، چطور از درس استادان « نت» بر میداشتی و یا کتابهای درسی را میخواندی؟
«گوهر» ادامه داد:
- همانطور که گفتم، من ازکلاس ششم ابتدائی تایپ کردن را آموختم و ورقههای امتحانیم را تایپ میکردم. در سر کلاس اگر موضوع سخنرانی خیلی جالب بنظر میرسید، در ضبط صوت کوچکی که همیشه همراه داشتم آن را ضبط میکردم.
برای خواندن کتاب هم همین کار را میکردم. یعنی از یکی از دوستانم خواهش میکردم که از اول تا آخر را برایم با صدای خودش ضبط کند و بعد یاد میگرفتم.
گاهی هم با دوستانم درس میخواندم. من علاوه بر درس خواندن، کار هم میکردم چون زبان انگلیسی من خیلی قوی و خوب بود.
مدت 4 سال است که در آموزشگاه نابینایان تدریس زبان میکنم و از اینکه به نابینایان خدمت کنم خوشحال میشوم. دلم میخواهد دکترای خودم را در رشته روانشناسی بگیرم و بتوانم شخص مفیدی برای این عده باشم.
میپرسیم: «اوقات بیکاریت را چطور میگذرانی؟»
«...- گفت: مطالعه میکنم، عاشق کتاب هستم. از دوستانم خواهش میکنم که برایم بخوانند، دوستان خیلی خوبی دارم، آنها همیشه تا آنجا که توانستهاند کمکم کردهاند. البته گاهی اگر فیلم خوب بیاورند با بچهها به سینما میرویم و من فقط صدا را میشنوم، بعضی وقتها هم به برنامه های رادیو و تلویزیون گوش میکنم.
شنا را هم خیلی دوست دارم. قبلا ویولون میزدم و بعد گذاشتم کنار و حالا پشیمانم، در اولین فرصت ادامهاش خواهم داد و همانطور که گفتم بزرگترین لذت زندگی من مطالعه است.
چون از منفیگری چیزی جز زجر حاصل نمیشود پس چه بهتر که آدم در هر وضعی که هست جنبه مثبت را بگیرد و مثبت باشد و آن وضع را قبول کند و خودش را همچنین. این خیلی در زندگی مهم است و شاید دلیل موفقیت من این باشد که خودم و وضع خودم را قبول کردهام.
از او سئوال میکنیم: «راجع به وضع زندگی، اجتماعی دختران ما، چه عقیدهای داری؟»
میگوید: «در مدت 10 سال زندگی اجتماعیم چون قبلا تنها و در خودم بودم، بله در این ده سال، در میان دختران همکلاس و دختران جوانی که در محل کارم با آنها سروکار داشتهام، یک چیز توجه مرا جلب کرده و آن روحیه بد دخترها و اصلا جوانها است، بخصوص یک حالت ناامیدی، حالت بیهودگی و پوچی در میانشان وجود دارد و این مرا همیشه متعجب کرده است. به دوستانم میگویم: شما چه چیز کم دارید؟ با امکاناتی که دارید میتوانید زندگی ایدهآلی داشته باشید.
نمیدانم شاید نسبت به خودم میسنجم، چون فکر میکنم که از امکان و مزیت دیدن بهرهمند هستند پس همه چیز دارند. ولی واقعا میگویم که هنوز دلیل این همه یاس و نومیدی و بیهودگی و پوچی را نفهمیدهام.
من وقتی دختران دانشجو را که از نظر فکر و اندیشه در سطح بالاتری هستند با دختران مشابه خارجی که میشناسم مقایسه میکنم میبینم که آنها پر از انرژی و امید و آرزو هستند، در حال جنبش و تحرکند و تعجب میکنم چرا جوانهای ما این طور نیستند و این همه روحیهشان بد است.
به نظر من، اینها مثل تخته پارهای روی موج هستند که اجازه میدهند امواج آنها را به هر طرف که میخواهد ببرد. هر اتفاقی که پیش میاید از خودشان اراده و هدف و تصمیمی ندارند. باعتقاد من، یک مقدار برخوردها و تضادها و تعارضات باعث این روحیه دختران است.»
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی ,
اجتماعی ,
,
:: برچسبها:
گوهر کردی ، دختر نابینا ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : پنج شنبه 12 آذر 1394
|
|
در بین تمام اقوام و ملل، رسم رایجی است که از اموات و رفتگان خود به نحوی تجلیل کرده و یاد و خاطره آنها را با برپایی مجالسی زنده بدارند. وقتی پای قهرمانان و بزرگان آن قوم در میان باشد طبیعتاً آن رسم با شکوه مضاعف برگزار میشود.
روزنامه ایران - سید مصطفی علوی شیرخورشیدی: در بین تمام اقوام و ملل، رسم رایجی است که از اموات و رفتگان خود به نحوی تجلیل کرده و یاد و خاطره آنها را با برپایی مجالسی زنده بدارند. وقتی پای قهرمانان و بزرگان آن قوم در میان باشد طبیعتاً آن رسم با شکوه مضاعف برگزار میشود.
از جمله مراسم بسیار مهمی که در بسیاری از کشورهای اسلامی منعقد میشود، مراسم اربعین است.اربعین واژهای است عربی به معنی چهل. عدد چهل در کنار چند عدد دیگر مثل 7،12و19نزد بعضی از اقوام و ادیان آسمانی و زمینی بویژه شیعیان، از قداست خاصی برخوردار بوده و هست.
در قرآن مجید هم چهار بار به اربعین اشاره شده است که سه بار آن به داستان قوم بنیاسرائیل و اقامت «چهل شبه» آنان در بیابانها (مائده،26) و یکبار هم به طور کلی اشاره شده است که سن رشد کامل انسان در چهل سالگی است(احقاف،15).
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی ,
اجتماعی ,
مذهبی ,
,
:: برچسبها:
اربعین ، کربلا ، چهلمین روز ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده : وثوقی
تاریخ : پنج شنبه 12 آذر 1394
|
|
تحلیلگران سعودی در ادعایی عجیب اعلام کردهاند در صورتی که صبر عربستان در قبال ایران سر بیاید، ریاض میتواند حریم هوایی ایران را در کمتر از 4 ساعت تسخیر کند.
خبرگزاری فارس: تحلیلگران سعودی در ادعایی عجیب اعلام کردهاند در صورتی که صبر عربستان در قبال ایران سر بیاید، ریاض میتواند حریم هوایی ایران را در کمتر از 4 ساعت تسخیر کند.
در حالی که عربستان گرفتار دخالتهای نظامی خود در بحرانهای منطقه از جمله بحران یمن است، کارشناسان سعودی مدعی شدهاند که عربستان میتواند در کمتر از چهار ساعت حریم هوایی ایران را تسخیر کند.
ابراهیم آل مرعی کارشناس سیاسی و امنیتی عربستانی به شبکه خبری «سی ان ان»، گفته که از سال 1970 که انقلاب ایران رخ داده کشورهای عربی تلاش کردهاند در امور داخلی این کشور دخالت نکنند اما ظاهرا این مسأله ایران را از دخالت در امور داخلی کشورهای عربی منع نکرده است.
یک کارشناس دیگر سعودی «محمد السلمی» گفته که اگر ایران به سیاست خود در منطقه ادامه دهد کشورهای عربی میتوانند به داخل ایران نفوذ کرده و با ایجاد شکاف سیستم حکومتی این کشور را از بین برد.
سلمان الانصاری دیگر کارشناس عربستانی گفته عربستان میتواند همه 52 کشور اسلامی را علیه ایران متحد کند، یا اینکه با استفاده از نقش اطلاعاتی خود امنیت این کشور را از بین ببرد.
وی در ادامه ادعاهای عجیب خود میگوید اگر وضعیت دیگر غیرقابل تحمل شود عربستان که با همکاری کشورهای عربی عضو ائتلاف سعودی برای حمله به یمن حریم هوایی این کشور را در کمتر از 15 دقیقه تسخیر کرده بود برای تسخیر حریم هوایی ایران فقط 4 ساعت زمان لازم دارد.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
,
:: برچسبها:
عربستان ، ایران ، حریم هوایی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : پنج شنبه 12 آذر 1394
|
|
دولت آمریکا می گوید که با توجه به گزارش مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی، آماده است پرونده ابهامات فعالیت های هسته ای ایران را که به "جنبه های نظامی احتمالی" معروف بود ببندد.
بی بی سی: دولت آمریکا می گوید که با توجه به گزارش مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی، آماده است پرونده ابهامات فعالیت های هسته ای ایران را که به "جنبه های نظامی احتمالی" معروف بود ببندد.
مارک تونر، یکی از سخنگویان وزارت امور خارجه آمریکا گفته است که گزارش آژانس ابهامات و سئوالات باقی مانده در مورد برنامه اتمی ایران را به خوبی پاسخ داده است.
او گفت که آمریکا و پنج کشور دیگری که در مذاکرات اتمی با ایران مشارکت داشتند در جلسه شورای حکام آژانس در روز ۱۵ دسامبر با مختومه شدن این پرونده موافقت خواهند کرد.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
,
:: برچسبها:
پی ام دی ، آمریکا ، پرونده ، آمریکا ، آژانس بین المللی انرژی اتمی ، ایران ، PMD ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : پنج شنبه 12 آذر 1394
|
|
فرمانده گروه 99 پدافند هوایی نیروی زمینی ارتش گفت: امروز پدافند هوایی نیروی زمینی ارتش از آمادگی بسیار خوبی برخوردار است و با آمادگی رزمی حافظ امنیت آسمان ایران زمین است.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیر سرتیپ دوم حسام الدین عباسپور در خصوص آمادگی رزمی گروه 99پدافند هوایی نیروی زمینی ارتش و حضور در رزمایش های اخیر گفت: گروه 99 پدافند هوایی نیروی زمینی ارتش در حال حاضر با داشتن کارکنان ولایت مدار و متخصص به اوج آمادگی رزمی خود رسیده است و این آمادگی حضور در رزمایش محرم و محمد رسول الله 3 در مناطق غرب و شمال شرق کشور به وضوح دیده شده است.
وی افزود: در رزمایش اخیر دو گردان از توپهای 23 م.م و یک گردان دوش پرتاب حضور داشتهاند که توانستهاند پهپادهای دشمن فرضی را که از مناطق مختلف وارد منطقه شده است با رصد کامل شناسایی و آنها را منهدم نماید و این نشان از آمادگی رزمی کارکنان گروه را میرساند.
عباسپور در پایان گفت: در حال حاضر در تمامی مناطق که گروه 99 پدافند هوایی نیروی زمینی ارتش حضور دارد با چشمانی تیزبین، تمامی تحرکات را رصد میکند و اجازه حضور هیچ پرندهای ناشناس به حریم ایران اسلامی که قصد تجاوز داشته باشد را نخواهد داد.
انتهای پیام
:: موضوعات مرتبط:
ارتش ,
,
:: برچسبها:
قرارگاه پدافند هوايي خاتم الانبياء ، ارتش جمهوري اسلامي ايران ، نيروي زميني ارتش ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : پنج شنبه 12 آذر 1394
|
|
فرمانده نیروی زمینی ارتش از خودروی تانک بر پوریا که به دستان متخصصین توانمد نیروی زمینی ارتش تهیه و تولید شده است، بازدید کرد.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سرتیپ احمدرضا پوردستان طی سخنانی در جریان این بازدید اظهار کرد: با توجه به نیاز جابجایی یگانهای زرهی در سریع ترین زمان نیاز به خودروی فوق سنگین برای ترابری تجهیزات زرهی بود بود که با توانمندی مهندسین خلاق در نیروی زمینی خودروی جدید با فناورهای روز را تهیه و تولید کردهایم که با نام پوریا امروز به مرحله نهایی رسیده است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش در خصوص خودروی تانک بر پوریا گفت: این خود روی فوق سنگین با جدیدترین تغییرات میتواند نقش ارزندهای را در ترابری سنگین نیروی زمینی ارتش ایفا نماید. ساخت، تولید و بهینه سازی این خودروی سنگین در نیروی زمینی نهادینه شده است و با توجه به ظرفیت علمی و فنی در مجموعه نیروی زمینی خودروی تانک بر پوریا میتواند جایگزین خوبی برای دیگر خودروها باشد.
پوردستان با بیان اینکه در گذشته تانکبرهای دیگری نیروی زمینی در اختیار داشته است گفت: در گذشته خودروهای سنگین دیگری برای جابجایی تانک های نیروی زمینی در اختیار داشته ایم که بسیار خوب عمل می کردند اما خودروی تانک بر پوریا از خودروهای فوق سنگین ما به حساب می آید که با تلاش متخصصین نیروی زمینی ارتش و بر اساس نیاز این نیرو به خودروهای فوق سنگین در ماموریت های پیش رو طراحی و تولید شده است.
وی در خصوص استفاده خودروی سنگین پوریا در یگان های نیروی زمینی ارتش گفت: این خودرو برای یگان های واکنش سریع و به خصوص برای یگان های زرهی طراحی و تولید شده است بگونه ای که بتواند بجای یک تانک دو دستگاه تانک را حمل نماید.
پوردستان در خصوص رونمایی این خودروی سنگین گفت: در صورت صلاحدید و کسب اجازه از فرماندهی کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، این خودرو در روز 29 فروردین ماه سال 95 در روز برگزاری رژه با صلابت ارتش از این خودروی سنگین رونمایی خواهد شد.
انتهای پیام
:: موضوعات مرتبط:
ارتش ,
,
:: برچسبها:
ارتش جمهوري اسلامي ايران ، نيروي زميني ارتش ، فرمانده نيروي زميني ارتش ، تانک ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : پنج شنبه 12 آذر 1394
|
|
حضرت آیتالله خامنهای فرمودند: ترکیب «عشق و ایمان» و «عقل و عاطفه» از ویژگیهای منحصر به فرد مکتب اهلبیت علیهمالسلام است و حرکت عاشقانه و مؤمنانه مردم از کشورهای مختلف جهان در این پدیده بیسابقه، بدون تردید از جمله شعائر الهی است.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (دوشنبه) در جلسه درس خارج فقه، پدیده بینظیر و حرکت عظیم و پر معنای راهپیمایی اربعین حسینی علیهالسلام را حسنهای ماندگار خواندند و گفتند: ترکیب «عشق و ایمان» و «عقل و عاطفه» از ویژگیهای منحصر بهفرد مکتب اهلبیت علیهمالسلام است و حرکت عاشقانه و مؤمنانه مردم از کشورهای مختلف جهان در این پدیده بیسابقه، بدون تردید از جمله شعائر الهی است.
حضرت آیت الله خامنهای با اشاره به بزرگواری و محبت مردم عراق در پذیرایی از زائران اربعین، به کسانی که توفیق حضور در این حرکت پر معنا و پر مغز را پیدا کردهاند توصیه کردند این فرصت را مغتنم بشمارند و افزودند: ما نیز از دور به حال زائران اربعین غبطه میخوریم و آرزو میکنیم ای کاش همراه شما بودیم.
رهبر انقلاب، فرصت ارتباط معنوی و عاشقانه با خاندان پیامبر اکرم(ص) و زیارت این عناصر ممتاز، برجسته، نورانی و ملکوتی را از امتیازات تفکر شیعی در میان فرق اسلامی دانستند و گفتند: حرکت عظیم مردم از ایران و سایر کشورهای جهان برای حضور در راهپیمایی اربعین، جلوهای از ویژگیهای برجسته مکتب اهلبیت علیهمالسلام است که در آن، هم «ایمان، اعتقاد قلبی و باورهای راستین» موج میزند هم «عشق و محبت».
ایشان همچنین زائران اربعین را به رعایت ضوابط و مقررات توصیه و تأکید کردند: دولت در خصوص خروج از کشور مقرراتی معین کرده که حتماً باید مراعات شود و حرکت خارج از این ضوابط مطلوب نیست.
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی ,
اجتماعی ,
,
:: برچسبها:
مراسم اربعین حسینی،بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : سه شنبه 10 آذر 1394
|
|
کوتاه و خواندنی و تامل برانگیز...
بهتر است که در این دنیا فکر کنم خدا هست و وقتی به دنیای دیگر رفتم بدانم که نیست . و این بسیار بهتر از این است که در این دنیا فکر کنم خدا نیست و در آن دنیا بفهمم که هست . آلبر کامو
من در میان موجودات از گاو خیلی میترسم. زیرا عقل ندارد و شاخ هم دارد! (ابن سینا)
لشکر گوسفندان که توسط یک شیر اداره میشود، میتواند لشکر شیران را که توسط یک گوسفند اداره میشود، شکست دهد. ((نارسیس))
مدتها پیش آموختم که نباید با خوک کشتی گرفت، خیلی کثیف میشوی و مهمتر آنکه خوک از این کار لذت میبرد. "جورج برنارد شاو"
آدمی اگر فقط بخواهد خوشبخت باشد به زودی موفق میگردد ولی او می خواهد خوشبخت تر از دیگران باشد و این مشکل است زیرا او دیگران را خوشبخت تر از انچه هستند تصور میکند. (مونتسکیو)
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور، بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.* انیشتین
بگذار عشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی...... نلسون ماندلا
یادمان باشد بعضی هایمان شانس گفتن کلماتی را داریم که برخی دیگر حسرتش را مثل : بابا، مامان، پدربزرگ....
مرد به این امید با زن ازدواج میکند که زن هیچگاه تغییر نکند ، زن به این امید با مرد ازدواج میکند که روزی مرد تغییر کند و همواره هر دو ناامید میشوند. "آلبرت انیشتین"
رواننژندها توی آسمان، قصرها میسازند. روانپریشها توی آنها زندگی میکنند. روانپزشکها میروند اجارهها را میگیرند.
جملۀ «نگران نباش، درستاش میکنیم.»، از مقدسترین عباراتِ دنیاست. فکر میکنم کسانی که روزی این جمله را از کسی میشنوند، جزء آدمهای خوششانس دنیا به حساب میآیند. «نگران نباش، درستاش میکنیم.»
خود فریبی به این صورت بیان شده است که انگار روی وزنهای ایستادهاید تا خود را وزن کنید، در حالی که شکمتان را تو دادهاید. چارلز استیون هامبی
بچهدار شدن تصمیم خطیریست. با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان به سر برد. الیزابت استون
میشود از امشب قانون تازهای در زندگی بنا بگذاریم؟ همواره بکوشیم قدری بیشتر از نیاز، مهربان باشیم. جی.ام. بری
شاید چشمهای ما نیاز داشته باشند که گاهی با اشکهایمان شسته شوند، تا بار دیگر زندگی را با نگاه شفافتری ببینیم. الکس تان
دانشگاه تمام استعدادهای افراد از جمله بی استعدادی آنها را آشکار می کند انتوان چخوف
بهتر است که در این دنیا فکر کنم خدا هست و وقتی به دنیای دیگر رفتم بدانم که نیست . و این بسیار بهتر از این است که در این دنیا فکر کنم خدا نیست و در آن دنیا بفهمم که هست . آلبر کامو
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانهاش خراب میشود و هر کسی بخواهد خانهاش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. پروفسور حسابی
هر شکلی از حکومت محکوم به نابودی با افراط در همان اصولی است که بر آن بنا نهاده شده است "ویل دورانت"
هیچگاه امید کسی را ناامید نکن ، شاید امید تنها دارایی او باشد
. ارد بزرگ
من هیچ راه مطمئنی به سوی خوشبختی نمی شناسم. اما
راهی را می شناسم که به ناکامی منجر می شود. گرایش به خشنود ساختن همگان افلاطون
وقتی داری بالا میری مهربان باش و فروتن، چون وقتی که داری سقوط میکنی از
کنار همین آدمها رد میشی
|
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی ,
اجتماعی ,
,
:: برچسبها:
کوتاه -خواندنی- تأمل برانگیز ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : دو شنبه 9 آذر 1394
|
|
-ژاپنی ها اصلاً پس انداز نمی کنند! -تورم در ژاپن منفی است! -در ژاپن خانه ویلایی به ندرت پیدا می شود! -از کار مردن در ژاپن، یک افتخار است! -حقوق یک معلم معادل 7500 دلار در ماه است! 240/000/000 ریال. -یک کارمند ژاپنی، برای رضایت مشتری، حتی حاضراست،خانواده خود را، فدا کند! -شکست درکار، برای یک مدیر، برابر مرگ است! -تمام معلمان دوره ابتدایی، خانم هستند که گاهی از مادران بچهها دلسوزترند! - هنگام تعطیلی مدارس، بچهها گریه می کنند! -خانم ها درژاپن، بعد از ازدواج، عموماً کار نمیکنند! - مردان حقوق خود را به همسران خود میدهند و از آنها پول توجیبی میگیرند. -از اول تا سوم ابتدایی، هیچ امتحانی ندارند! -دانش آموزان همراه با مدرسین هر روز به مدت ربع ساعت به نظافت مدرسه می پردازند و این کار باعث تربیت نسلی متواضع و حریص بر نظافت می گردد. -هر شهروند ژاپنی که سگ داشته باشد، همیشه کیف و کیسه های خاصی برای برداشتن فضولات آن به همراه دارد حرصشان بر نظافت را سرلوحه ی اخلاق خود قرار داده اند -کارگر نظافت و رفتگر را "مهندس بهداشت"می نامند و ماهانه پنج الی هشت هزار دلار آمریکایی می گیرد و برای ورود به این پیشه باید امتحانات کتبی و شفاهی داد. -ژاپن هیچ منبع طبیعی ندارد و سالانه در معرض صدها زلزله قرار می گیرد اما این مسائل باعث نشده که این کشور را از این که دومین کشور اقتصادی در جهان باشد، باز دارد. -هیروشیما فقط طی ده سال توانست، از لحاظ اقتصادی به همان هیروشیمای قبل از سقوط بمب هسته ای بازگردد. -استفاده از تلفن همراه در قطار، رستوران و تمام اماکن بسته ممنوع است. و در موبایل هایشان به جای کلمه ی" بی صدا" از کلمه ی "اخلاق" استفاده شده است. -یکی از مواد درسی اول تا ششم ابتدایی(گامی به سوی اخلاق) است که در آن اخلاق و شیوه تعامل با دیگران را آموزش می دهد. -با این که ژاپن از ثروتمندترین کشور های دنیاست، اما پیشکار و خدمه نمی گیرند و این پدر و مادر است که مسئول فرزند و خانواده به شمار می آیند. -از اول ابتدایی تا سوم دبیرستان چیزی به نام "مردودی" ندارند! چون هدف تربیت، نهادینه کردن مفاهیم و ساختن شخصیت است نه فقط تعلیم و تلقین. -در رستوران هر کسی به اندازه نیاز خود غذا برمی دارد و آخر کار در بشقاب شان چیزی نمی ماند...اسراف وجود ندارد. -میانگین تاخیر قطار در سال هفت ثانیه است. مردمانی هستند که ارزش وقت را می دانند و با دقتی پایان ناپذیر بر ثانیه و دقیقه ها حریص هستند. -دانش آموزان در مدارس مسواک خود را برداشته و بعد از صرف غذا دندان خود را تمیز می کنند و از همان کودکی مراقب سلامتی خود هستند. -مدیر مدرسه نیم ساعت قبل از تقسیم شدن غذا از غذای دانش آموزان می خورد تا از سلامتی آن مطمئن شود و اگر از او بپرسی که چرا، می گوید این دانش آموزان، آینده ی ژاپن هستند. قابل تامل
تقریبا حرکات ورفتارشان مثل خودمونه با یه کمی تفاوت
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی ,
اجتماعی ,
,
:: برچسبها:
درس-ژاپن ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : دو شنبه 9 آذر 1394
|
|
– پروژه دو قطبی و چند قطبی سازی جامعه: اگرچه در مراحل آغازین موج سوم فتنه ، مردم به صورت مستقیم نقش ایفا نمی نمایند و عمده کار روی دوش مجالس خبرگان رهبری و شورای اسلامی و رئیس جمهور بعدی گذاشته شده است لیکن پیشبرد نهایی طرح مستلزم همراهی مردم در مرحله امنیتی شدن طرح است و حمایت مردم از موج سوم ، مستلزم ایجاد فضای دو قطبی در جامعه است. نامگذاری امسال به نام "دولت و ملت ، همدلی و همزبانی" نشانه هوشمندی رهبری معزز و فرزانه انقلاب و توجه ویژه معظم له به این دسیسه شیطانی فتنه گران بوده است. – پروژه بزرگ ارتباطات شبکه ای در عصر فتنه: از سال 88 تا کنون یکی از دغدغه های فتنه گران دستیابی به شبکه ارتباطی مطمئنی است که در لحظات بروز حادثه و فتنه توسط نظام قابل فیلتر کردن نباشد و قرائن و شواهد نشان می دهد که طراحان اصلی پروژه 2020 در سازمان جاسوسی آمریکا (CIA)، در مسیر دستیابی به این شبکه مطمئن بیشترین نقش را داشته و به موفقیت های بسیار بزرگی نیز دست یافته اند و در حال آزمایش شبکه ای هستند که حتی بدون نیاز به وجود سیم کارت و صرفاً از طریق یک دستگاه تلفن همراه و با سیستم های جدید ماهواره ای ، ارتباطات اعضای شبکه را فراهم می کند.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
,
:: برچسبها:
سوژه محوری- براندازی نرم- موج سوم @ ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده : وثوقی
تاریخ : دو شنبه 9 آذر 1394
|
|
خخخخخخخخخخخخ
:: موضوعات مرتبط:
کاریکاتور ,
,
:: برچسبها:
طنز ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : دو شنبه 9 آذر 1394
|
|
عملیات مروارید یک عملیات نیروی دریایی ایران در جنگ ایران و عراق است که در ۷ آذر سال ۱۳۵۹ با پشتیبانی نیروی هوایی ارتش برای بمباران بندر ام القصر و دو سکوی نفتی مهم عراق ؛ البکر و الامیه در ساحل اروندرود انجام شد.
در جریان این عملیات ۴ فروند قایق موشک انداز عراقی کلاس «اوزا» و ۷ فروند شناور دیگر عراقی غرق شده و ۶ فروند میگ-۲۳ ، یک میگ-۲۱ و یک فروند بالگرد سوپر فریو نیروی هوایی عراق نیز سرنگون شدند. ناوچه پیکان در این عملیات توسط نیروی دریایی عراق منهدم گردیده و یک فانتوم ایرانی نیز سرنکون شده و یکی دیگر هم آسیب دید. نیروی دریایی عراق در این عملیات آسیب قابل توجهی دید و تا پایان جنگ قادر به ایفاء نقش موثری نبود.
در آن زمان بخش مهمی از بارگیری و تخلیه کالا برای عراق از طریق بندر ام القصر که در ساحل غربی اروند رود است ، انجام میگرفت. و بخش مهمی از صدور نفت عراق هم از طریق دو سکوی عظیم نفتی به نامهای « البکر » و « الامیه » واقع در مصب اروندرود عملی میشد. در روز هفت آذر ۱۳۵۹ در عملیات مروارید این سکوهای نفتی منهدم شدند و عملاً صدور نفت عراق از طریق دریا قطع گردید.
بدین ترتیب ، رفت و آمد کشتیهای نفت کش و تجاری برای کشور عراق که از این طریق انجام میگرفت و برای عراق در زمان جنگ نقش اساسی و تعیین کننده داشت ، ناممکن شد. از آن سو، ۹۰ درصد از صادرات و واردات ایران که از طریق دریا بود. با پیروزی نیروی دریایی ایران و سیادت دریایی ایران در خلیج فارس ، امکانپذیر بود.
همچنین در این عملیات فانتوم های ایرانی سه فروند میگ-۲۳ عراقی را سرنگون نموده و دست کم سیزده کشتی حامل موشک و اژدر را با استفاده از موشک ایجیام-۶۵ ماوریک غرق نمودند.
از این رو هرساله روز 7 آذر را به پاس آفرینی نیروی دریایی میهن اسلامی گرامی میداریم
شادی روح شهدا نیروی دریایی ارتش جان برکف صلوات
:: موضوعات مرتبط:
ارتش ,
شهدا ,
,
:: برچسبها:
نیروی دریایی , ارتش , عملیات مروارید , 7 آذر ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : دو شنبه 9 آذر 1394
|
|
جای "شهید حسن آبشناسان" خالی... که همسرش در تشییع جنازه به پسرهایش میگفت: کف پای بابا را ماچ کنید... پای بابا خیلی خسته است... همسرش میگفت: لباس های خونی همسرم را گذاشته بودند داخل یک کیسه پلاستیک، روز سوم که خانه خلوت تر شد، رفتم و کیسه ها را آوردم، خون هم اگر بماند بوی مردار میگیرد، با احتیاط گره اش را باز کردم، و لباس هایش را بیرون آوردم، بوی عطر پیچید توی اتاق... عطر گل محمدی... بوی عطری که حسن همیشه میزد، گاهی فکر میکنم کاش از لباس ها عکس میگرفتم، اما فایده ای ندارد! توی عکس که معلوم نیست خانه چه بویی گرفته بود... درود بر قهرمان گمنام ایرانی، شهید امیر سرلشکر حسن آبشناسان، فرمانده دلاور لشکر 23 نیروهای ویژه ارتش.
:: موضوعات مرتبط:
ارتش ,
شهدا ,
,
:: برچسبها:
شهید , آبشناسان , ارتش ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : دو شنبه 9 آذر 1394
|
|
|
|
|
|
|