فرمانده نیروی دریایی ارتش خبر داد مرحله نهایی رزمایش بزرگ دریایی ولایت 94 آغاز می‌شود

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، گفت: مرحله نهایی رزمایش بزرگ دریایی ولایت 94 از فردا آغاز می‌شود.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری صبح امروز در نشست خبری رزمایش دریایی ولایت 94، با بیان اینکه این رزمایش در وسعت 3 میلیون کیلومتر مربع برگزار می‌شود، اظهار کرد: منطقه این رزمایش شامل شرق تنگه هرمز، دریای عمان و شمال اقیانوس هند تا مدار 10 درجه می‌شود.

 

وی در ادامه افزود: این رزمایش از اول بهمن آغاز شده است و مرحله استقرار نیروها اجرا شده و مراحل تاکتیکی آن از فردا آغاز می‌شود. در ادامه نیز مرحله پرتاب انواع موشک‌ها و در نهایت نیز مرحله رژه دریایی برگزار خواهد شد.

 

امیر سیاری هدف اصلی برگزاری رزمایش بزرگ دریایی ولایت 94 را نشان دادن توانمندی و اقتدار کشورمان در برقراری امنیت در دریاها دانست.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش همچنین افزود: در این رزمایش یگان‌های منتخب نیروی دریایی از جمله زیردریایی‌ها، ناوشکن‌ها، ناوهای موشک انداز، ناوهای پشتیبانی، تیپ های تکاور دریایی، جنگال،‌ آماد و پشتیبانی، بهداشت و درمان و یگان‌های اطلاعاتی حضور دارند.

 

وی درباره حضور نیروهای فرا منطقه‌ای در محل رزمایش نیز گفت: ما شاهد حضور نیروهای فرامنطقه‌ای در محل رزمایش بوده‌ایم که اخبار آن را بعداً اعلام خواهیم کرد.

امیر سیاری با اشاره به اهمیت شمال اقیانوس هند برای ترانزیت کالا و انرژی، تأکید کرد: اقیانوس هند برای ما همانند سایر کشورهای بسیار اهمیت دارد، بنابراین امنیت این منطقه باید برقرار باشد زیرا در غیر این صورت دزدی دریایی نیز در این منطقه رخ خواهد داد. همانطور که اکنون دزدی دریایی در خلیج عدن رواج دارد. بنابراین برقراری امنیت در منطقه شمال اقیانوس هند برای تردد امن کشتی‌های تجاری کشورمان از مأموریت‌های نیروی دریایی است.

 

وی در پایان با اشاره به اینکه در هشت سال گذشته نیروی دریایی 3 هزار کشتی تجاری را اسکورت کرده و 25 کشتی از کشورهای مختلف را از چنگ دزدان دریایی نجات داده است، گفت: ما در این رزمایش چگونگی برقراری امنیت را در شمال اقیانوس هند تمرین می‌کنیم.



:: موضوعات مرتبط: ارتش , ,
:: برچسب‌ها: رزمايش ، ارتش جمهوري اسلامي ايران ، نيروي دريايي ارتش ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : چهار شنبه 7 بهمن 1394
اساطیر نیروی هوایی ایران
افسران - اساطیر نیروی هوایی ایران

1. سرلشکر خلبان شهید عباس بابایی
2. سرلشکر خلبان شهید عباس دوران
3 سرتیپ دوم خلبان فرج الله براتپور



:: موضوعات مرتبط: ارتش , شهدا , ,
:: برچسب‌ها: اساطیر نیروی هوایی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : سه شنبه 6 بهمن 1394
ماجرای ازدواج حجت‌الاسلام قرائتی
خاطره کوتاهی از ماجرای ازدواج حجت‌الاسلام محسن قرائتی را می‌خوانید

صفحه اینستاگرام منتسب به حجت الاسلام محسن قرائتی خاطره کوتاهی از ماجرای ازدواج چهره آشنای «درس‌هایی از قرآن» را منتشر کرده است.
 
مى‌‏خواستم ازدواج کنم، ولى پدرم مى‏‌گفت: هر موقع در تحصیل به مدارج بالاترى رسیدى و مقدمات و سطح حوزه را گذراندى و به درس خارج فقه و اصول رفتى، ازدواج کن.

ماجرای ازدواج حجت‌الاسلام قرائتی

 
دیدم به هیچ صورت قانع نمى‌‏شود، اثاثیه را از قم برداشتم و به کاشان نزد پدرم آمدم. او گفت: چرا آمدى؟ گفتم: درس نمى‌‏خوانم! چون شما حاضر نمى‏‌شوى من ازدواج کنم.
 
خلاصه هر چه به خیال خویش مرا نصیحت کرد اثر نگذاشت. حتّى به بعضى آقایان سفارش کرد که مرا براى درس خواندن نصیحت کنند، من هم بعضى را واسطه کردم که او را براى موافقت با ازدواج من نصیحت کنند!
 
تا اینکه یک روز به پدرم گفتم: یا بگو که من مثل حضرت یوسف هستم و دچار گناه نمى‏‌شوم، یا بگو گناه کنم یا بگو ازدواج کنم. به هر حال سرانجام موفّق شدم و نظر موافق پدرم را کسب کرد.



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی , اجتماعی , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: ازدواج , محسن قرائتی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : سه شنبه 6 بهمن 1394
عکسی قدیمی از آیت الله جنتی در حج تمتع
آيت الله جنتي در حج تمتع سال‌های اولیه انقلاب اسلامی در ساختمان بعثه مقام معظم رهبري.
 

وب سایت مشرق: آيت الله جنتي در حج تمتع سال‌های اولیه انقلاب اسلامی در ساختمان بعثه مقام معظم رهبري.

عکسی قدیمی از آیت الله جنتی در حج تمتع



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی , اجتماعی , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: جنتی ، حج تمتع ، عکس ، انقلاب ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : سه شنبه 6 بهمن 1394
کاریکاتور: کره جنوبی نگران ایران شد!
کره جنوبی نگران چینی شدن بازار ایران است.
 

خبرآنلاین: کره جنوبی نگران چینی شدن بازار ایران است.

کاریکاتور: کره جنوبی نگران ایران شد!



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , کاریکاتور , ,
:: برچسب‌ها: کاریکاتور ، کره جنوبی ، بازار ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : سه شنبه 6 بهمن 1394
رفتار ناشایست سفارت انگلیس در تهران
سفارت انگلیس در تهران با یکی از مقامات سابق اسکاتلند که به دعوت مجلس ایران به تهران سفر کرده بود، رفتار ناشایستی کرده است.
 
خبرگزاری فارس: «الکس سموند»، مقام سابق دولت محلی اسکاتلند، در سفری که قبل از کریسمس به ایران داشته با پاسخ سرد تیم دیپلماتیک انگلیس در تهران مواجه شده است.

روزنامه انگلیسی گاردین روز دوشنبه گزارش داده آقای «سموند» که قبلاً وزیر اول دولت اسکاتلند بوده انتظار داشته با استقبال تیم دیپلماتیک مستقر انگلیس در تهران مواجه شود. اوضاع، اما به نوشته گاردین، اینگونه پیش نرفت.

گاردین می‌نویسد اقدام دفتر فیلیپ هاموند، وزیر خارجه انگلیس برای «سموند» به معنی این بوده که هیئت‌های اسکاتلندی برای انگلیسی‌ها خوشایند نیستند.

 «سموند» برای جلوگیری از آبروریزی، ضیافت شامی در هتلش در تهران ترتیب داد و علاوه بر هزینه غذای خودش، هزینه شام کارکنان سفارت انگلیس را هم پرداخت.

گاردین می‌نویسد «سموند» که سخنگوی امور خارجی حزب ملی اسکاتلند هم هست، اکنون نمی‌داند به این حادثه به چشم طنز نگاه کند یا آن را انتقام‌جویی سیاسی از طرف دفتر فیلیپ هاموند ببیند.

دیدار مقام سابق اسکاتلند به دعوت پارلمان ایران انجام شده بود.

خود او به گاردین گفت: «این مسئله‌ای بسیار جدی است چون عمق سیاسی‌سازی وزارت خارجه انگلیس در دوران هاموند و مشاوران محافظه‌کار او را نشان می‌دهد.»

این خبر در حالی منتشر می‌شوند که «سموند» از استفاده شخصی تونی بلر، نخست‌وزیر اسبق انگلیس از سفارت‌خانه‌های انگلیس گلایه کرده است.

سموند می‌افزاید: «توجه به این نکته حائز اهمیت است که پرسنل وزارت خارجه انگلیس در حالی از انجام تشریفات ابتدایی برای یک هیئت پارلمانی اسکاتلند منع می‌شوند که آنها برای سال‌ها به تونی بلر جاو غذا داده‌اند.»

بر اساس گزارشات منتشر شده، تونی بلر با تیم‌های چند نفره در سفارت‌خانه‌های انگلیس در کشورهای متعدد اقامت داشته است.

روزنامه تلگراف قبلاً گزارش داده بود «بلر» در سفرهای شخصی و تجاری به صورت رایگان در ساختمان‌های دولتی انگلیس مستقر شده است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: اسکاتلند ، سفارت انگلیس ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : سه شنبه 6 بهمن 1394
پاسخ سپاه به ادعای «سیم‌ کارتی» آمریکا
فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به ماجرای بازداشت تفنگداران آمریکایی گفت: درخصوص ادعای آمریکایی‌ها مبنی‌بر گم شدن سیم‌کارت‌های آنها، گفت: همه سیستم‌ها و کامپیوترها و موبایل‌ها و سیم‌کارت‌های آنها را تخلیه کردیم و مسائل نظامی آن را برداشتیم، اما اینکه می‌گویند 2 سیم‌کارت آنها گم شده، شاید در دریا افتاده یا داخل شناورشان بوده باشد و اینها اصلا اهمیتی ندارد و ما هم نیازی به آن دو سیم‌کارت نداشتیم.
 

خبرگزاری فارس: دریادار علی فدوی، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران با بیان اینکه سال‌ها است مسوولیت کل خلیج فارس و تنگه هرمز با «ندسا» است، گفت: ما تسلط 24 ساعته و دائمی بر کل خلیج فارس داریم.

 وی در عین حال گفت: ما عبور شناورهای شش کشور (آمریکا، انگلیس، کانادا، فرانسه، نیوزیلند و استرالیا) از آب‌های ایران را بی‌ضرر نمی‌دانیم. او با اشاره به ماجرای بازداشت تفنگداران آمریکایی ادامه داد: ما بعد از توقیف شناورهای آمریکایی بررسی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که اشتباها وارد شده بودند و اقدام خصمانه نداشتند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: نهایتا پس از بررسی‌های ما و ستاد کل سپاه و قرارگاه خاتم، بنا شد این نظامیان آزاد شوند. وی ادامه داد: جالب است که حدود 2 ساعت آمریکایی‌ها متوجه نشدند که شناورهایشان کجا هستند و این ما بودیم که روی کانال بین‌المللی به آنها اطلاع دادیم.

او درخصوص ادعای آمریکایی‌ها مبنی‌بر گم شدن سیم‌کارت‌های آنها، گفت: همه سیستم‌ها و کامپیوترها و موبایل‌ها و سیم‌کارت‌های آنها را تخلیه کردیم و مسائل نظامی آن را برداشتیم، اما اینکه می‌گویند 2 سیم‌کارت آنها گم شده، شاید در دریا افتاده یا داخل شناورشان بوده باشد و اینها اصلا اهمیتی ندارد و ما هم نیازی به آن دو سیم‌کارت نداشتیم.

وی یادآور شد:در زمان اجلاس غیر متعهدها 2 شناور خارجی به نزدیک جزیره سیری آمدند، اما ما از گرفتن آنها خودداری کردیم چون می‌دانستیم همه اخبار اجلاس تحت‌الشعاع قرار می‌گیرد. فدوی افزود: آنها پشت تیربارهای شناورهای‌شان جرات نداشتند سرشان را برگردانند و من هم به بچه‌ها گفتم کاری نکنید، چون ممکن است آنها اقدامی کنند و ما مجبور شویم همه آنها را بکشیم.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , نظامی , ,
:: برچسب‌ها: : سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : سه شنبه 6 بهمن 1394
کری خیال اعراب خلیج فارس را راحت کرد
خبرگزاری مهر: وزیر خارجه آمریکا به کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس اطمینان داد که آمریکا قصد نزدیک شدن به ایران را ندارد.

به گزارش سی ان ان، «جان کری» وزیر خارجه آمریکا به کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس اطمینان داد با وجود گرم شدن روابط بین تهران و واشنگتن، آمریکا قصد نزدیک شدن به ایران را ندارد.

وی خطاب یه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس گفت: روابط بین ایران و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس بر اساس منافع، دفاع مشترک است و من فکر نمی کنم که تردیدی در ذهن ها باشد که آمریکا در قبال تهدید خارجی در کنار آنها خواهد ایستاد.

بنا بر این گزارش وی پیش از دیدار با ملک سلمان پادشاه عربستان این اظهارات را با هدف رفع نگرانی های آنها درباره توافق هسته ای با ایران و اجرایی شدن آن اعلام داشت.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: خلیج فارس ، جان کری ، اعراب ، آمریکا ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : یک شنبه 4 بهمن 1394
گستاخی شدیدالحن العربیه علیه ظریف
در یادداشت جدیدی که در العربیه منتشر شده آمده است: توانایی محمد جواد ظریف در تحریف وقایع یک پدیده است و باید به خاطر چرخش‌های خبری و توجیهاتش به او جایزه اهدا شود.
 
خبرگزاری فارس: وبگاه شبکه «العربیه»، نزدیک به رژیم آل سعود، در یادداشتی در زمینه سخنرانی اخیر «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران در نشست داووس در سوییس نوشت: با عدم حضور عربستان سعودی در اجلاس داووس، افسانه‌های ظریف بر جلسه غالب شد.

«فیصل عباس» سردبیر عربستانی بخش انگلیسی شبکه العربیه در این یادداشت آورده است: توانایی ظریف در تحریف وقایع یک پدیده است و به خاطر چرخش‌های خبری و توجیهاتش باید به او جایزه اهدا شود. ظریف در سخنان خود در حالی که تلاش کرد برای آشتی با عربستان سعودی، تهران را «خرس عروسکی دوست داشتنی» نشان دهد،  ریاض را به همچون «گرگ بد بزرگ» به تصویر کشید.

نویسنده این یادداشت در ادامه با تمسخر سخنان ظریف در نشست داووس نوشت: من نسبت به این سخنان ظریف در جمع حضار و متنفذان جهانی شک دارم که کشورش اعتقادی راسخ به دیپلماسی به عنوان ابزاری برای حل و فصل درگیری داشته باشد.

نویسنده سعودی برای توجیه سخنان خود از «نیروی قدس سپاه» به عنوان دلیل خلاف سخنان وزیر خارجه ایران یاد کرد.

«فیصل عباس»، نویسنده این مطلب، در ادامه با جسارت هرچه تمام تر مدعی شد: اگر رژیم ایران به درستی همانند کبوتر صلح دوست است، پس باید عقب نشینی از سه جزیره متعلق به امارات متحده عربی (تنب کوچک و بزرگ و ابوموسی) که هنوز در اشغال خود دارد را در نظر گرفته و از حمایت رژیم قاتل «بشار اسد» رییس جمهور سوریه دست بکشد و همچنین به حمایت خود از شبه نظامیان حوثی که علیه حکومت مشروع یمن کودتا کردند پایان دهد.

نویسنده سعودی در بخشی دیگر از این یادداشت نوشت: ظریف تاکید کرد که حمله به سفارت عربستان را محکوم کرده و عاملان تحت تعقیب قرار خواهند گرفت اما جای تعجب ندارد که او چندان درباره چگونگی حمله صورت گرفته و امکان اجازه آن تعمق نکرده است زیرا اگر حکومت ایران مایل نباشد حتی یک پشه نیز اجازه پرواز پیدا نخواهد کرد. ظریف با ناراحتی به هزینه‌های افزون‌تر نظامی عربستان نسبت به ایران اشاره کرد اما نگفت که این امر نتیجه طبیعی دخالت ایران در امور منطقه است. عربستان سعودی  ترجیح می‌داده  هزینه بیشتری را در مسیر توسعه خود صرف کند اما با موشک‌های حوثی‌ها از جنوب و لاف زدن‌های ایران درباره ایجاد یک امپراتوری و اشغال شهرهای عربی مواجه است، پس عربستان چه اقدامی دیگری را غیر از این می‌توانست انجام دهد؟

در خاتمه این یادداشت نویسنده العربیه مدعی شد که حاضران در اجلاس داووس دوست داشتند سعودی‌ها در این نشست حاضر بودند تا جواب داستان‌سرایی‌های ظریف را می‌دادند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: العربیه ، ظریف ، نشست داووس ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : یک شنبه 4 بهمن 1394
هیچ ملاحظه‌ای در ارتقا توان دفاعی خود نداریم
سردار سلامی در برنامه نگاه یک:
نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با هیچ قدرتی شوخی نداردبه گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سرتیپ پاسدار "حسین سلامی" جانشین فرمانده سپاه پاسداران امشب سوم بهمن در برنامه نگاه یک به تشریح دستاوردهای سپاه پاسداران پرداخت.  
 
وی در ابتدا در پاسخ به سوال نخست مجری برنامه پیرامون دستگیری تفنگداران آمریکایی گفت: در این برهه شاهد رجزخوانی سیاسی بخشی از رژیم های وابسته به آمریکا بودیم که در یک عملیات سیاسی و روانی تلاش داشتند چالش های سیاسی را در سطح بین الملل برای کشورمان ایجاد کنند. 
 
سردار سرتیپ پاسدار سلامی با اشاره به اینکه در این شرایط فتح آشکار، مبین و بزرگی رخ داد تا اقتدار و عظمت ایران به خوبی به جهانیان نشان داده شود افزود: حادثه ای که رخ داد هر چند تصادفی بود اما در یک موقعیت زمانی مناسب اتفاق افتاد جایی که نیاز بود بت بزرگ شکسته شود. 
 
جانشین فرمانده سپاه پاسداران با اشاره به اینکه در سطح عملیاتی روح ایمانی که در نیروهای ما وجود داشت سبب پیروزی در این حادثه شد ادامه داد: نیروهای آمریکایی در دو شناور رزمی کوچک اما در مقیاس بزرگ وارد آب های سرزمینی ما شده بودند به طوری که سلاح های آن ها برتر از ما بود و می توانست فاجعه آفرین باشد. 
 
وی با بیان اینکه نیروهای آمریکایی بدون مقاومت در فاصله نزدیک با نیروهایمان تسلیم دریادلان نیروی دریایی سپاه پاسداران شدند بیان کرد: این حقیقت در منظر افکار عمومی جهان به شکل باور پذیری به وجود آمد. 
 
سردار سرتیپ پاسدار سلامی با اشاره به اینکه اراده سیاسی و نظامی با هم تلفیق می شود گفت: این اراده سیاسی از روح رهبر سرچشمه گرفته شده است. 
 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , نظامی , ,
:: برچسب‌ها: گاه یک ، سلامی ، نیروی مسلح ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده : وثوقی
تاریخ : یک شنبه 4 بهمن 1394
فرمانده کل ارتش از پایگاه شهید فکوری نیروی هوایی بازدید کرد

فرمانده کل ارتش و هیئت همراه با حضور در پایگاه شهید فکوری از قسمت های مختلف این پایگاه بازدید کرد.

 

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیر سرلشکر عطاءالله صالحی در این بازدید که امیر سرتیپ خلبان علیرضا برخور جانشین نیروی هوایی ارتش وی را همراهی می‌کرد، در بدو ورود به پایگاه با حضور در مزار شهید فتح اله نظری، با اهدای گل و قرائت فاتحه به مقام این شهید بزرگوار ادای احترام کرد.

 

سرلشکر صالحی در ادامه با حضور در مرکز فنی سهند پایگاه ضمن بازدید از قطعات فنی ساخته شده، در جریان فعالیت‌های این مرکز قرار گرفت.

 

حضور در مجتمع بازآماد (اورهال) میگ 29 و اف 5 بخش دیگر برنامه بازدید فرمانده کل ارتش از پایگاه شهید فکوری بود که فرماندهان بخش‌های مربوطه به ارائه گزارش در باره روند بازآماد جنگنده ها و اقدامات انجام شده پرداختند.

 

پس از بازدید سرلشکر صالحی از بخش آلرت(آماده)، دسته‌های پروازی جنگنده‌های این پایگاه، با حرکت از مقابل فرمانده کل ارتش، آمادگی خود را جهت انجام ماموریت‌های محوله اعلام کردند.



:: موضوعات مرتبط: ارتش , ,
:: برچسب‌ها: ارتش جمهوري اسلامي ايران ، نيروي هوايي ارتش ، سرلشكر صالحي ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : یک شنبه 4 بهمن 1394
گشتی در موزه پست و تلگراف ایران
هنوز پدربزرگ ها و مادربزرگ های ما مشقت هایی را که برای ارسال یک نامه به دوستی در راه دور می کشیدند به خطر دارند، تکنولوژی های نوظهور در عرصه ارتباطات به سرعت پیشرفت کردند و امروزه شاید کمتر کسی از تاریخچه پست و تلگراف در ایران اطلاعاتی داشته باشد.
 

هفته نامه اوقات خوش - منصوره میرزایی: وقتی نزدیک به 60 سال پیش مارشال مک لوهان نظریه دهکده جهانی را عنوان کرد شاید گمان نمی برد دنیا به این سرعت از نظر ارتباطات تبدیل به یک دهکده کوچک شود اما هنوز پدربزرگ ها و مادربزرگ های ما مشقت هایی را که برای ارسال یک نامه به دوستی در راه دور می کشیدند به خطر دارند، تکنولوژی های نوظهور در عرصه ارتباطات به سرعت پیشرفت کردند و امروزه شاید کمتر کسی از تاریخچه پست و تلگراف در ایران اطلاعاتی داشته باشد.

موزه ای که روزی وزارتخانه بود

در سال 1307 ساخت بنایی به منظور استفاده کاربری پستی آغاز شد و در سال 1311 این بنا به بهره برداری رسید. اما عملیات تکمیلی این مجموعه تا سال 1313 ادامه داشت.

در ابتدا این بنا با صرف بودجه 50 هزار تومانی در مساحت 15 هزار مترمربع و در خیابان سپه در دوره پهلوی اول ساخته شد که کاربری وزارت مرکزی پست و تلگرافخانه بود.

در سال 1349 ساختمان این بنا تخریب شد و بعد از تخریب این بنا اشیای موزه به بال غربی عمارت اداره پست منطقه باغ ملی انتقال یافت تا اینکه در سال 1369 پس از بازسازی ساختمان به موزه پست تبدیل شد و در نهایت در سال 1378 عنوان این موزه به «موزه پست و مخابرات» تغییر یافت. در حال حاضر مالک این بنا، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

اوقات خوش در موزه پست و تلگراف


از دیگر موزه های مشابه در شهرهای دیگر ایرن می توان به ساختمان چاپارخانه میبد یزد، ساختمان پست رشت، ساختمان قدیمی پست چابهار، خانه مجتهدی های تبریز و ساختمان منشی باشی شیراز اشاره کرد.

اما این موزه نخستین موزه پستی و تلگرافی در ایران است و مجموعه کامل و تخصصی از تمام اشیا و راه های ارتباطی آن زمان است.

افراد شاخص در این موزه

وزیران پست در سال 1307 صوراسرافیل و نظام الدین حکمت بودند که تلاش زیادی برای راه اندازی این بنا در آن زمان به عمل آوردند، همچنین طراح و معمار ساختمان اداره پست تهران، نیکلاس مارکوف معمار برجسته ایرانی- گرجستانی بوده است. طرح این معماری تلفیقی از معماری ایرانی و اروپای است که بر جذابیت این بنا افزوده است. ساخت ساختمان پست را مهندس مارکوف آغاز کرد و مهندس مظلومیان که مهندس ایرانی بود به پایان رساند.

معماری این بنا

درواقع سبک معماری این بنا به صورت کاروانسراهای چهار ایوانی است که پیشینه آن بر می گردد به دوران قبل از اسلام به ویژه دوره ساسانیان (همچنین این سبک را معماری رضاخانی نیز می گویند).

این موزه سه دور ورودی شمالی، جنوبی و غربی دارد و از آجر برای بدنه و از سنگ ها برای ستون، کف و پله استفاده شده و دارای سقفی چوبی و شیروانی است.

اوقات خوش در موزه پست و تلگراف


معماری این بنا ترکیبی از معماری دوره هخامنشیان و ساسانیان است، همچنین طراحی سبک اسلامی را می توان از نمادهای گنبدی شکل آجری دورتادور حیاط مرکزی به خوبی مشاهده کرد.

بخش های مختلف موزه

اما بخش جذاب این گزارش تشریح و تفسیر بخش های مختلف این موزه است. این موزه دو طبقه است و در هر طبقه دارای سالن ها و غرفه های متعددی است که در آن انواع وسایل و ابزارهای ارتباطات و مخابرات از کبوتر نامه بر تا ماهواره برای نمایش دیده می شود.

طبقه اول موزه

غرفه وزرا- تشریفات در این قسمت تصاویری از علی قلی خان مخبرالدوله نخستین وزیر تلگراف ایران در سال 1255دیده می شود. همچنین 1100 تمبر از دوره های قاجار تا به امروز می تواند برای افرادی که به مجموعه داری تمبرها علاقه دارند بسیار جذاب باشد، در این مجموعه ماکتی از یک پستچی در زمان قاجار توجه شما را جلب خواهد کرد.

غرفه پست: در این غرفه اقلام و آلات پست نگهداری می شود. مثل انواع مهرهای دستی گرد، ساده و بیضی، مهرهای مصرفی دفاتر پستی خارج از کشور و...

اوقات خوش در موزه پست و تلگراف


غرفه راه ابریشم- سالن مرکزی: در این بخش حمل انواع محموله های پستی مثل ارابه، ماشین سه چرخ و هواپیما، چند نمونه از مجسمه های پستچی های زمان قاجار و... وجود دارد که می تواند تصاویر شگرفی در ذهن تان زنده کند.

همچنین در راهروهای این طبقه پنل هایی از عکس های کارکنان پست قدیم و پستچی های آن زمان و وسایل اهدایی از شخصیت های مهم به این موزه دیده می شود.

یک خبر خوش هم برای دانشجویان و محققان این حوزه داریم و آن اینکه در این طبقه کتابخانه وجود دارد که کتاب هایی راجع به پست، تلگراف، تلفن و منابع قدیمی با موضوع ارتباطات به زبان فارسی، لاتین و فرانسوی در آن قابل استفاده است.

اوقات خوش در موزه پست و تلگراف


طبقه دوم موزه

در این طبقه سالن ها و غرفه های متعددی وجود دارد که هر کدام به نوبه خود تماشایی است. مثلا در این طبقه وجود دارد که سالن تمبر بین الملل شامل تمبرهای 130 کشور عضو اتحادیه جهانی پست و همچنین ویترین های افقی که در آنها پاکت های مهر روز، تمبر و پاکت های ارسالی از کشورهای مختلف است دیده می شود.

غرفه اشیای پستی:
نمونه صندوق های پستی کورهای مختلف با اشکال و رنگ های جذاب و همچنین انواع ترازوهای قدیمی برای وزن کردن بسته های پستی در این بخش دیده می شوند.

غرفه شماره یک مخابرات:
در این غرفه انواع وسایل ارتباطی از مورس تا ماهواره زهره، تلگراف، فاکس و نمونه تیروسیم و... وجود دارد. هم چنین در این بخش یک ویترین افقی دیده می شود که نمونه دست خط حضرت امام (ره) در خصوص ثبت تلفن منزل ایشان در سال 1341 است.

غرفه شماره 2 مخابرات:
در این غرفه هم انواع دستگاه های تلفن مغناطیسی صد شماره ای، میز سوئیچ برد و... وجود دارد. در این طبقه بخش های اداری، بوفه جهت پذیرایی از بازدیدکنندگان، سالن اجتماعات با گنجایش صد نفر جهت نمایش فیلم، برگزاری جلسات و همایش ها و نیز سالن کنفرانس و... تعبیه شده است.

اوقات خوش در موزه پست و تلگراف


بخش بعدی مجموعه زیرزمین این موزه است که با دو متر بالاتر از سطح خیابان در حالتی نیم سطح قرار گرفته است.

اطلاعات مراجعه به موزه

ساعات بازدید از این موزه هشت صبح تا چهار بعدازظهر است. همچنین از شنبه تا چهارشنبه عموم می توانند از این موزه در خیابان امام خمینی جنب سر در باغ ملی بازدید به عمل آورند. موزه پست در روزهای پنجشنبه و جمعه و روزهای تعطیل رسمی تعطیل است.

ورودی موزه برای عموم هزار تومان و برای دانشجویان و دانش آموزان و سالمندان و همچنین گروه هایی که برای بازدید می روند به صورت نیم بهاست و شما می توانید برای هماهنگی نسبت به بازدید از این موزه با تلفن های 66700503- 66709132  تماس حاصل کنید.

دستگاه نقش تمبر برقی

این دستگاه متعلق به دوره پهلوی دوم و ساخت سوییس است که از آن برای صرفه جویی در مصرف تمبر و درج تاریخ و قیمت روی پاکت های پستی استفاده می شد.

رادیو

نام تجاری آن بوش و جنس آن از کائوچو بوده است. این دستگاه در سال 1965 در کشور انگلستان ساخته می شده است که نوع مصرفی آن برق شهری بوده است.

ماشین تایپ قدیمی

این دستگاه در کشور آلمان ساخته شده است و در پست خانه ها برای نگارش نامه ها از آن استفاده می شد.

اوقات خوش در موزه پست و تلگراف


• صندوق پست دوره پهلوی اول و دوم

اوقات خوش در موزه پست و تلگراف


• تلفن مغناطیسی، ساخت کشور آلمان

اوقات خوش در موزه پست و تلگراف


• دستگاه گیرنده و فرستنده تلفن بی سیم مورد استفاده تا سال 1335



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی , اجتماعی , تصاویر , ,
:: برچسب‌ها: موزه پست و تلگراف ، پست و تلگراف ، موزه پست ، تلگراف ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : شنبه 3 بهمن 1394
نگین کرمان؛ عمارت «فتح آباد»
باغ عمارت بیگلر بیگی (فتح آباد) باغی مربوط به دوره قاجار است که در ۲۵ کیلو متری شهر کرمان، روستای اختیار آباد واقع شده است.این باغ الگوی احداث باغ شاهزاده ماهان است.
 
وب سایت تابناک با تو - اشکان تقی‌پور*: باغ عمارت بیگلر بیگی(فتح آباد) باغی مربوط به دوره قاجار است که در ۲۵ کیلو متری شهر کرمان، روستای اختیار آباد واقع شده است.این باغ الگوی احداث باغ شاهزاده ماهان است.


در قسمتی از سریال جذاب «شهرزاد»، از زبان یکی از شخصیت‌های سریال که می‌توان ایشان را با توجه به کلیت داستان نقشی بیشتر منفی تلقی کرد، اظهارنظری منفی دربارهٔ کرمان گفته شد. پس از سفر ایشان به کرمان در سریال و در بستر سال‌های نخستین دههٔ سی هجری شمسی، شخص مذکور از آب و هوا و گرد و خاک کرمان در قالب فیلمنامه گلایه کرد.

این گلایه واکنش گروهی از مردم مهربان استان کرمان و حتی رجل سیاسی و اداری آن خطهٔ پهناور ایرانمان را برانگیخت. البته با احترام به همهٔ سلیقه‌ها و با توجه به طبیعت فیلمنامه و گفته‌های بعدی عوامل فیلم که هیچ گونه قصدی در بین نبوده و حتی در بخش‌های بعدی سریال از کرمان و مردمانش تعریف و تمجید هم به میان آمده است، ماجرا ختم به خیر شد.

به هر روی این ماجرا که به خیر و خوشی فیصله پیدا کرد، من را بر آن داشت تا در تهیهٔ گزارش‌های تاریخی، باستانی و اجتماعی نوشتاری و تصویری شهر به شهر میهن عزیزمان کار را با «کرمان» شهر کریمان آغاز کنم.

ایران ما در ردهٔ بالای فهرست ده کشور هزاره‌ای جهان قرار دارد. این جاودانه ماندن در گذر هزاره‌ها به هزاران سبب خرد و کلان است که یکی از مهم‌ترین آن‌ها را شاید بتوان در تنوع همراه با تعامل تاریخی اقوام ساکن این گسترهٔ بزرگ جغرافیایی جهان یافت.

اخیرا چه خوش گفتند و عالمانه، استاد دکتر داریوش شایگان که ایران تنها کشور واقعی خاورمیانه است. این «واقعی بودن ایران» به عنوان یک کشور بزرگ را می‌توان در لحظهٔ به لحظهٔ این هزاره‌ها، در تک تک بیت‌های شاهنامهٔ فردوسی بزرگ و کلام رودکی و سعدی و خیام و مولانا و عشق ورزی حافظ، علم و فضیلت ابوعلی سینا و خواجه نصیرالدین طوسی و ابوریحان بیرونی و ظرافت سرستون‌های تخت جمشید و نوشته‌های سنگ نگاره‌هایش و عظمت راستین شکوه معماری و فریاد بلند مسجد جامع یزد آن و سیاست ورزی مردانهٔ میرزا تقی خان امیرکبیر و قائم مقام فراهانی و حتی اقتدار خرابه‌های طاق کسری و ایوان مدائنی که اکنون آن سوی مرز جغرافیایی ماست و بر دانه دانه غبارهای نشسته یا پاک شده بر مزار شهیدان میهن در مزار‌هایشان آشکارا دید.

نیازی به چشم بصیرت هم نیست. تنها کمی و ذره‌ای انصاف و احساس کافی است تا لبخند رضایت را بر لب پدر عزیزی که پا‌هایش را سال‌ها پیش به مین دشمن نشانه رفته است، درک کنیم... یا هشت سال اشک چشم مادری برای جوان جاویدالاثر خود در راه دفاع از میهن و دین و شرف را دوخته بر در خانه ببینیم و پس از آن آه خرسندی او را که فرزندش اگر چه نیامد اما اعتبار و شرف دفاع از میهن و آرمان‌هایش را برای خانه و چشمان مادرش حتی به اندازهٔ یک تکه استخوان یا پلاک و‌گاه حتی یک لبخند در خواب از بهشت برین فرستاد.

گوشه‌های از این بزرگی را در جغرافیای ایران و مردمان آن می‌توانیم بیابیم.

در این مقال زمانی را به گشتی و گذاری در کرمان اختصاص داده‌ام، با حکایت عکس‌هایی که درست است حرفه‌ای نیستند اما عاشقانه‌اند و غرور آفرین، امید است از دیدن آن‌ها خرسند شوید.

کارمانیا (کرمان)، ایالت تاریخی ایران، در جنوب غربی کویر لوت و در جنوب شرقی ایران فعلی قرار دارد، جغرافی نویسان قدیم این ایالت را به پنج بخش کرمان، سیرجان، جیرفت، بم و نرماشیر تقسیم می‌کردند.

در زمان ساسانیان (آخرین سلسلهٔ قدرتمند پادشاهی باستانی ایران پیش از ظهور اسلام) کرسی این ایالت سیرجان بود. پس از فتح ایران به دست مسلمانان و چیرگی خلافت اعراب، بسیاری از مردم کرمان به سیستان و خراسان و کوهپایه‌ها پناه بردند... ساکنان کوهستان‌ها نزدیک به سه قرن استقلال خود را حفظ کردند و چون کرمان از مرکز خلافت دور بود، زیر بار خلافت حکام عرب نرفتند. البته طبق معمول و بر پایهٔ تحقیقات آکادمیک و بدون تعصب، بحث اسلام را در شکل دینی پذیرفته شده در آن زمان در دیارمان و چیرگی ظالمانهٔ اعراب را به ویژه در زمان خلافت امویان و تا حد بسیاری عباسیان که ارتباطی با اسلام و آزادگی آن ندارد، در تجزیه و تحلیل تاریخی از هم جدا می‌کنیم.

مردم کرمان در طول تاریخ دستخوش حوادث بسیار شدند که از دردناک‌ترین و معروف‌ترین آن‌ها روایاتی است که از قتل‌ها و خونریزی‌های آغا محمد خان قاجار، بنیان گذار سلسلهٔ قاجاریه، پس از اشغال این شهر گفته‌اند و نوشته‌اند.

نام قدیم کرمان، گواشیر (بردشیر) ماخوذ از اردشیر بوده است زیرا در روایات تاریخی بنای آن را به اردشیر ساسانی هم نسبت داده‌اند. در دوران باستان و سلسله‌های هخامنشی و ساسانی کرمان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده است. در منابع معتبر تاریخی همچنان آمده است که کرمان از مسیرهای مهم تجاری دوران باستان به ویژه دروهٔ ساسانیان بوده است. کاروان‌ها فارس را به سوی هند ترک می‌کردند و در مسیر جای‌هایی در شرق فارس مانند آباده، بردنکان و جاهک توقف می‌کردند و سپس به سوی کرمان و نواحی آن سو‌تر رهسپار می‌شدند.

نگین کرمان؛ عمارت «فتح آباد»
حمام وکیل


 همچنین مکرر در منابع ذکر شده است که بیشتر بازرگانان و پیشه وران فارس در سواحل خلیج فارس و در کرانه‌های کرمان می‌زیستند که راه‌های آن‌ها به دبیل در سند و کرانه‌های هند و چین ختم می‌شد. در این دوران با فراز و فرودهایی تجارت ایران و بیزانس (روم شرقی) برقرار بود.

نگین کرمان؛ عمارت «فتح آباد»
بازار کرمان


وجود مهرهایی با نام کرمان در آق تپه ما را متقاعد می‌کند که پارس با دور‌ترین نواحی شاهنشاهی روابط بازرگانی و اقتصادی داشته است. هم اینک نیز اکثر هم میهنان زردشتی ایرانی ما که حافظان تاریخ و آیین‌های نیک نیاکان باستانی ما هستند، نسل پس از نسل، در دو استان کرمان و یزد ساکن هستند و بسیاری نیز در طول تاریخ در قامت نام پارسیان از ایران و این دو استان به هندوستان مهاجرت کرده‌اند.

اکنون نیز استان کرمان، پهناور‌ترین استان ایران، از لحاظ کشاورزی (پسته) و معادن (مس) و صنایع دستی (فرش و پته و صنایع مس) و آثار و بناهای گردشگری و تاریخی و میراث معنوی اهمیت فراوان دارد.

نگین کرمان؛ عمارت «فتح آباد»

نگین کرمان؛ عمارت «فتح آباد»
حمام تاریخی گنجعلی خان


 با توجه به وسعت استان کرمان، جاذبه‌های اجتماعی و مردم‌شناسی آن و متقابلا از سوی دیگر آسیب‌های اجتماعی در جغرافیای آن در طول تاریخ مشهود بوده است.

نگین کرمان؛ عمارت «فتح آباد»
موزه ضرابخانه


در تصاویر به برخی از آثار و بناهای تاریخی و مذهبی مهم شهر کرمان و اطراف آن شامل: بازار تاریخی شهر که خود در برگیرندهٔ حمام تاریخی گنجعلی خان و مکان‌های جذاب تا یخی همچون ضرابخانه و بادگیر تاریخی و مسجد است، عمارت و باغ شاهزاده از دوران قاجار که نمونهٔ زیبا و طبقاتی هنر باغ ایرانی است در حومهٔ شهر، امارت و باغ فتح آباد از دوران قاجار، آرامگاه عارف گرانقدر شاه نعمت الله ولی در ماهان و همچنین زوایایی از زندگی و گذران روزگار مردم مهربان این دیار در بازار و دیگر جای‌های فضای شهر می‌پردازیم.

نگین کرمان؛ عمارت «فتح آباد»
باغ شاهزاده کرمان


لازم به ذکر است که تمدنی با قدمتی بیش از پنج هزار سال در جیرفت و حوزهٔ رود هلیل رود در استان کرمان وجود دارد که از شگفتی‌های روزگار کهن است که شواهد فراوانی از آن به جا مانده است.

امید است، در برنامه‌های تفریحی و گردشگری خود و خانواده‌مان، دیدن ایرانمان را در وهلهٔ نخست به دیگر جای‌های گیتی برتری دهیم... نخست شناسنامهٔ تاریخی و فرهنگی خود را ورق بزنیم و پس از شناخت خویشتن خویش و خویشان و تبار خویش، به تورق حال و روز دیگر ممالک دنیا بپردازیم.

در ادامه تصاویری از عمارت «فتح آباد» کرمان را میبینیم:

نگین کرمان؛ عمارت «فتح آباد»

نگین کرمان؛ عمارت «فتح آباد»

نگین کرمان؛ عمارت «فتح آباد»

نگین کرمان؛ عمارت «فتح آباد»

نگین کرمان؛ عمارت «فتح آباد»

نگین کرمان؛ عمارت «فتح آباد»

نگین کرمان؛ عمارت «فتح آباد»



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی , اجتماعی , تصاویر , ,
:: برچسب‌ها: کرمان ، فتح آباد ، دیدنی های کرمان ، جاذبه های گردشگری ، گردشگری ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : شنبه 3 بهمن 1394
ادمین‌های تلگرام چگونه پول درمی‌آورند؟
زمان چندان زیادی از ارائه قابلیت ساخت کانال توسط تلگرام و کانال داری نمی گذرد اما در همین زمان کوتاه، این حوزه به یکی از حوزه های پربازده اقتصادی تبدیل شده است.
 

هفته نامه همشهری جوان: خود بر و بچه های تلگرام هم شاید فکر نمی کردند که نرم افزاری که برای ارتباطاتان امن و در کَل کَل با دولت روسیه ساختند این چنین تبدیل به نرم افزاری پولساز و اقتصادی در کشور ما شود اما ما از قدیم نشان داده ایم که نبوغ مان در حدی است که حتی رویاهای اجانب هم به ما نمی رسد و هرجا که پول باشد فعل خواستن را حتی با بیش تر از شش زمان فعلی دستور زبان فارسی می توانیم صرف کنیم.

ادمین های تلگرامی چگونه به درآمدهای چند ده میلیون تومانی می رسند؟


 زمان چندان زیادی از ارائه قابلیت ساخت کانال توسط تلگرام و کانال داری نمی گذرد اما در همین زمان کوتاه، این حوزه به یکی از حوزه های پربازده اقتصادی تبدیل شده، اقتصادی که مالیات ندارد، هزینه تولیدش هم پایین است و فقط کافی است راه و رسمش را یاد بگیرید تا وارد این بازار پولساز شوید.

تبلیغات کانالی

شاید همه شما با این دست از تبلیغات رو به رو شده باشید یا حتی خودتان خواسته اید که به کانال های مختلف تلگرام تبلیغ بدهید. این کانال ها برای قیمت تبلیغات ساز و کار مشخصی ندارند به همین خاطر قیمت ها در بازار اختلاف زیادی دارد ولی 3 شاخص کلی وجود دارد که بر مبنای آن ها تبلیغ می گیرند.

البته برخی هم برمبنای تعداد روز تبلیغ می گیرند که تعدادشان بسیار نادر است، بعضی ها هم در کنار تعرفه هایشان امتیازات ویژه ای هم به تبلیغ دهنده می دهند از جمله این که تا نیم تا یک ساعت بعد از درج تبلیغشان روی آن پستی نمی گذارند و تخفیفات ویژه برای آن هایی که برای بیش از یک ساعت یا بیش از 10 هزار بازدید تبلیغ می دهند.

کم ترین میزان تبلیغ 2 هزار تومان برای یک هزار بازدید است و بیش ترین میزان، 10 هزار تومان برای هر یک هزار بازدید است. البته یک روش تبلیغات ساعتی هم هست که کم ترین میزانش ساعتی 6 هزار تومان است و ادمین ها در بیش ترین میزان برای تبلیغات ساعتی 100 هزار تومان دریافت می کنند.

افزایش تعداد کاربران کانال

در این روش در ازای مبلغ معینی به شما تعهد می دهند که تعداد کاربران کانالتان را به صورت تضمینی بالا می برند اما درخصوص این که بمانند یا بروند هیچ گونه تضمینی وجود نداد و همه چیز به آن بستگی دارد که خود شما تا چه حد محتوای جذاب به آن ها ارائه دهید. کانال داران در کمینه دریافت شان به ازای هر یک کاربر 50 هزار تومان مطالبه می کنند و اگر تیغ شان خیلی ببرد، به ازای هر یک هزار بازدید 300 هزار تومان پول می گیرند.

به این نکته دقت کنید که رقم های پایین کاربرانتان را به شیوه تبادل با سایر کانال های پربازدید و معمولا با پست های فریب دهنده و دروغ به کانال شما می آورند که معمولا چندان هم ماندگار نیستند و سریع با کانالتان خداحافظی می کنند ولی رقم های بالاتر با ارسال پیام انبوه این کار را می کنند و از فریب هم در اکثر موارد خودداری می کنند که همین باعث جذب مخاطبان ماندگارتری می شود.

ادمین های تلگرامی چگونه به درآمدهای چند ده میلیون تومانی می رسند؟


خرید و فروش URL

شاید برایتان عجیب باشد اما URLهای خوش دست و قشنگ مثل دامین های اینترنتی در تلگرام خرید و فروش می شود. یعنی آدرس کانال خوب هم مشتری خودش را دارد ولی این یکی ساز و کار مشخصی ندارد. آن طور که فعالان این حوزه به ما گفتند بیش ترین مبلغی که در این زمینه تا به حال رد و بدل شده و علنی هم شده است، مبلغ 5 میلیون تومان بوده است.

نرم افزارهای ارسال انبوه

اگر دوست ندارید که تبلیغات کانال تان را به دیگران بسپارید و خودتان مستقیم وارد تبلیغات شوید دو راه دارید، یکی این که از طریق پنل های ارسال انبوه پیام ارسال کنید که روش به صرفه ای نیست و خیلی گران تر در می آید یا این که خودتان یک نرم افزار ارسال انبوه تلگرامی بخرید و پیام انبوه ارسال کنید.

دقت داشته باشید که این نرم افزارها در اصل یک روبات هستند که برای کار با ان ها باید یک دستگاه رایانه با سخت افزار نسبتا خوب را فقط به این کار اختصاص دهید و در زمان ارسال هم باید رایانه رابه روبات بسپارید و بروید چون اجازه هیچ کار دیگری را به شما نمی دهد.

فقط خوب تحقیق کنید. این نرم افزارها گران هستند و علاوه بر گرانی برخی از آن ها مشکلات بسیاری از جمله بلاک کردن خط ها و... دارند که ممکن است شما را به ستوه آورد و اصلا برای مصرفی که شما مد نظرتان است اقتصادی نباشند و هر آن هم ممکن است تلگرام با شناسایی آن ها راه های ارسال پیام را به روی آن ها ببنند، پس بسیار در این زمینه دقت کنید. کم ترین میزان پولی که برای نرم افزارهای ارسال انبوه می گیرند 500 هزار تومان خرید و فروش می شوند که باید خیلی مواظب باشید و از فروشندگان مطمئن بخرید تا خط بلاک شده نخرید.

ادمین های تلگرامی چگونه به درآمدهای چند ده میلیون تومانی می رسند؟


نرم افراز تلگرام یاب

یک نرم افزار ساده است که لیست شماره هایتان را واردش می کنید و خط هایی که تلگرام دارد را مشخص می کند، این نرم افزار هم یک روبات است و باید مطابق نرم افزارهای ارسال انبوه یک سیستم رایانه کلا در اختیارش قرار دهید، قیمت این نرم افزار در بازار اکنون بین 100 تا 350 هزار تومان است.

بانک شماره تلگرام

اگر به نرم افزارهای ارسال انبوه تلگرامی شماره هایی که مطمئنید تلگرام دارند را بدهید، این نرم افزارها با سرعت بیش تری کار می کنند پس عده ای هستند که در حال حاضر با دریافت مبلغی این شماره ها را به شما می فروشند.

قیمت شماره در پایتخت به صورت منطقه ای، با توجه به کد شماره، با جداسازی ایرانسلی ها، همراه اولی ها، رایتلی ها و مشترکان دائمی و اعتبار بین 2 میلیون و 500 تا 4 میلیون تومان است.

در سایر کلان شهرها هم بسته به تعداد شماره های تلگرامی بین 500 تا یک میلیون و 500 هزار تومان خرید و فروش می شوند تفکیک هم در این بخش فقط بین همراه اولی های ثابت، همراه اولی های اعتباری و ایرانسلی ها صورت گرفته است. شماره درهم، تلگرامی و غیرتلگرامی هم به ازای هر 2 میلیون شماره باید 1 میلیون تومان سرکیسه را شل کنید.



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی , اجتماعی , ,
:: برچسب‌ها: تلگرام ، کانال های تلگرام ، ادمین تلگرام ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : شنبه 3 بهمن 1394
پیام رهبری به انجمن‌ دانشجویان اروپا

پایگاه‌اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای: رهبر معظم انقلاب «عزم‌راسخ» و «کوشش بی‌وقفه» همه جوانان و دانشجویان‌‌ایرانی را تنها راه عقیم‌سازی توطئه‌های جبهه دشمن برابر ایران اسلامی خواندند.

متن پیام رهبر انقلاب اسلامی که امروز (جمعه) توسط حجت‌الاسلام والمسلمین جواد اژه‌ای نماینده مقام معظم رهبری در امور دانشجویان اروپا در پنجاهمین نشست سالیانه این اتحادیه در میلان ایتالیا قرائت شد، به‌شرح زیر است.

بسم الله الرحمن الرحیم

جوانان عزیز

اکنون به پنجاه‌ سالگی اتحادیه خود رسیده‌اید؛ نهاد مبارکی که هدایت اسلامی و شوق و طراوت ایمان را با خصلت‌های جوانی و دانشجویی پیوند می‌زند و محصول آن می‌تواند انسان‌های عالم و خردمند و پرهیزگار و بابصیرت باشد. بکوشید که خود را و اتحادیه را با این هدف‌های بلند و سعادتبار، هرچه بیشتر، همساز و هماهنگ کنید.

کشور و ملت شما برای پیمودن راه طولانی خود به چنین انسان‌هائی نیازمند است. عزم راسخ و کوشش بی‌وقفه شما و همه جوانان و دانشجویان ایران در همه‌جا تنها راه برای عقیم‌سازی توطئه‌هائی است که جبهه دشمن در برابر ایران اسلامی سرافراز، از همه نوع و با ابزارهای گوناگون طراحی می‌کند. دل پرامید و توان پرقدرتِ مادی و معنوی خود را آماده و بهنگام، نگاه دارید و با توکل به خدای علیم و حکیم به پیش بروید. خدا یار و نگهدارتان.



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی , اجتماعی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: دانشجو , اروپا , رهبر معظم انقلاب , حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : شنبه 3 بهمن 1394